Gordijnen en jaloezieën
Kwaliteit en service
Exclusieve kwaliteit
Met gedegen advies
Een begrip in Oosterhout
Jarenlange ervaring
Professioneel en betrouwbaar
Geheel naar wens
Vorige slide
Volgende slide

Maak je interieur compleet met mooie wave gordijnen

In diverse kleuren en stijlen

Wave gordijnen winnen snel aan populariteit en zie je dus voor steeds meer ramen verschijnen. Ze zijn niet alleen mooi en decoratief, maar ook erg praktisch. Wave gordijnen kun je kopen voor de woonkamer, maar ze passen ook prima in de slaapkamer of de werkkamer. Bij Gordijnatelier Jansen hebben we diverse kleuren en stijlen wave gordijnen, je kunt dus gemakkelijk een keuze maken die perfect past bij je interieur. Ben je bezig met een make-over van de woonkamer, vergeet dan de raamdecoratie niet en kies voor mooie wave gordijnen.

Hoe ziet een wave gordijn eruit?

Wave gordijnen hebben, zoals de naam al suggereert, een gelijkmatige plooiing. Hierdoor vallen ze mooi voor het raam. De plooi wordt in het gordijn verwerkt door een koord in de zoom te naaien met ringen die ervoor zorgen dat het gordijn gelijkmatig plooit als het is opgehangen. Je hoeft dus niet als je het gordijn sluit de plooien te stileren om ervoor te zorgen dat het er mooi uitziet. Wave gordijnen geven de ruimte een klassieke en verzorgde uitstraling.

Voor welke ruimtes zijn wave gordijnen geschikt?

Wave gordijnen zijn prima geschikt voor de woonkamer of een slaapkamer. Ze worden ook vaak toegepast in hotelkamers of voor kamers die overdag moeten kunnen worden verduisterd. Een wave gordijn kan van verschillende soorten stof worden gemaakt. Zwaardere stof zorgt ervoor dat de plooien nog mooier vallen. Je bereikt het mooiste effect met een speciale wave rails. De rails blijft in het zicht en maakt dus onderdeel uit van het geheel. Daarom is het belangrijk om ook hier even over na te denken als je besluit om wave gordijnen aan te schaffen.porta lorem pellentesque. Vestibulum hendrerit nulla in nulla placerat posuere. In hac habitasse platea dictumst. Ut eget iaculis orci.

We laten je graag de verschillende mogelijkheden voor wave gordijnen zien

Wil je wave gordijnen laten inmeten voor de woonkamer, de slaapkamer of je werkkamer? Neem dan contact op met Gordijnatelier Jansen. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 06 45 61 09 30. We maken graag een afspraak om bij je langs te komen. In onze bus hebben we de stoffen en andere materialen die voor wave gordijnen worden gebruikt zodat je deze kunt bekijken. Je kunt als je dat prettiger vindt ook langskomen bij ons bedrijf. Voordat we een opdracht aannemen komen we zelf de gordijnen inmeten, zodat hier geen fouten bij worden gemaakt. Ook de montage nemen we graag op ons zodat je gordijnen perfect hangen.