Gordijnen en jaloezieën
Kwaliteit en service
Exclusieve kwaliteit
Met gedegen advies
Een begrip in Oosterhout
Jarenlange ervaring
Professioneel en betrouwbaar
Geheel naar wens
Vorige slide
Volgende slide

Neem contact op met Gordijnatelier Jansen

Een van onze medewerkers helpt je graag verder

Contact opnemen

Wil je mooie raamdecoratie die jarenlang meegaat en die bovendien fraai en decoratief is? Neem dan contact op met Gordijnatelier Jansen in Oosterhout. We komen graag bij je langs om ter plaatse samen met jou te bekijken welke raamdecoratie het beste past in jouw woonkamer, keuken, werkkamer of slaapkamer. De raamdecoratie moet passen bij je woonstijl en de kleuren van je interieur. Als je het lastig vindt om te kiezen dan helpen we je graag op weg. In onze bus hebben we stalen bij ons van de materialen waarvan we onze gordijnen, jaloezieën, plissé gordijnen en rolgordijnen maken. Je krijgt dan niet alleen een indruk van hoe het eruit komt te zien, maar ook van de kwaliteit.

Hoe kun je ons bereiken?

Je kunt het beste een afspraak maken voor een bezoek bij je thuis. Dan kunnen we je alle materialen en stijlen laten zien en ook meteen zien hoe de situatie in je woning is en welke raamdecoratie daar het beste bij past. We meten meteen alles in als je je keuze hebt gemaakt. Dit hoef je niet zelf te doen zodat er ook geen fouten worden gemaakt waar wij niet verantwoordelijk voor zijn. We nemen je bestelling op en zodra je gordijnen, horren of andere raamdecoratie klaar is krijg je een berichtje. Bel ons voor een afspraak op telefoonnummer 06 – 45 61 09 30. Wil je graag langskomen bij ons atelier? Maak ook dan een afspraak, want we zijn alleen op afspraak geopend. Het atelier vind je aan de Vaartweg 14B in Oosterhout.

Op maat gemaakte gordijnen

We maken alle gordijnen op maat in ons eigen atelier. Dat doen we al sinds 2004, we hebben inmiddels de nodige ervaring opgedaan. Je kunt er dus op vertrouwen dat je op maat gemaakte gordijnen tiptop in orde zijn als ze worden afgeleverd. Datzelfde geldt uiteraard voor hordeuren, horren voor je ramen en voor rolgordijnen, vouwjaloezieën en plissé gordijnen. Waar je ook voor kiest, bij Gordijnatelier Jansen krijg je altijd de beste kwaliteit.

Contactformulier

Laat dit veld blanco

Adresgegevens

Routebeschrijving