Gordijnen en jaloezieën
Kwaliteit en service
Exclusieve kwaliteit
Met gedegen advies
Een begrip in Oosterhout
Jarenlange ervaring
Professioneel en betrouwbaar
Geheel naar wens
Vorige slide
Volgende slide

Geniet het hele jaar door van frisse buitenlucht met horren van Gordijnatelier Jansen

Door horren te plaatsen kun je op ieder gewenst moment genieten van frisse buitenlucht. Dit is niet alleen prettig, het is ook belangrijk voor goede ventilatie. Door een constante aanvoer van verse buitenlucht krijgen virussen bijvoorbeeld minder kans. Ook is het gezonder om te slapen met een open raam. Maar je wilt natuurlijk geen insecten in je slaapkamer die je met hun gezoem of door te steken uit je slaap houden. Daar kan een hor prima tegen helpen.

Mooie horren voor elk raam

Bij Gordijnspecialist Jansen maken we horren op maat voor ieder raam. Je kunt ze gemakkelijk plaatsen waarna je het raam met een gerust hart open kunt laten staan gedurende de nacht of overdag. Als je jonge kinderen hebt is een hor extra veilig, want je kind kan niet door een open raam naar buiten vallen. Horren zijn ook ideaal als je huisdieren hebt die niet mogen ontsnappen. De kat of de kanarie kan gewoon vrij in huis rondlopen of vliegen terwijl het raam open staat want ontsnappen zal niet lukken. Ook huisdieren vinden het vaak heerlijk om voor een raam te zitten waar frisse lucht naar binnen stroomt.

Kies voor mooie en functionele horren

Wil je mooie en tegelijk functionele horren waar je vele jaren plezier van hebt? Bestel je horren dan bij Gordijnatelier Jansen. Wij maken de horren op maat zodat je ze direct kunt gebruiken. Daarvoor komen we je horren bij je thuis inmeten, zodat er geen vergissingen kunnen worden gemaakt. Wil je de verschillende soorten horren vooraf bekijken? We kunnen een afspraak maken om bij je thuis te komen, in onze bus hebben we voorbeelden van alle raamdecoratie die je bij ons kunt bestellen. Maak nu een afspraak via telefoonnummer 06 45 61 09 30. Dit nummer kun je ook bellen als je in onze showroom op bezoek wilt komen.