Gordijnen en jaloezieën
Kwaliteit en service
Exclusieve kwaliteit
Met gedegen advies
Een begrip in Oosterhout
Jarenlange ervaring
Professioneel en betrouwbaar
Geheel naar wens
Vorige slide
Volgende slide

Maak kennis met Gordijnatelier Jansen

Maatwerk en service is onze kracht

Over ons

Gordijnatelier Jansen bestaat al sinds 2004. In de afgelopen jaren hebben wij onze diensten uitgebreid van handgemaakte gordijnen naar alles wat met raamdecoratie te maken heeft. Aanvankelijk werd er vanuit huis gewerkt, maar naarmate het bedrijf groeide werd de ruimte te klein. We zijn dan ook inmiddels verhuisd naar een mooi bedrijfspand aan de Vaartweg in Oosterhout. Hier vind je ook onze showroom waar je op afspraak langs kunt komen om ons uitgebreide assortiment te bekijken en indien gewenst meteen een bestelling te doen.

Bezoek aan huis voor persoonlijk advies

Ben je op zoek naar gordijnen in Oosterhout of mooie raam- of deurhorren? Dan is advies op maat meer dan welkom. Er is zoveel keuze dat we ons best kunnen voorstellen dat je het lastig vindt om een goede keuze te maken. Raamdecoratie koop je immers niet voor een paar maanden maar als het even kan voor meerdere jaren. Tijdloos en van goede kwaliteit zijn dan ook de sleutelwoorden als het gaat om ons ruime assortiment raamdecoratie in Oosterhout. Of je nu op zoek bent naar gordijnen, shutters, rolgordijnen of horren om de insecten in de zomer buiten de deur te houden, we helpen je graag.

Topkwaliteit voor een scherpe prijs

Gordijn Atelier Jansen levert topkwaliteit omdat we samenwerken met toonaangevende leveranciers. Daarnaast is ons advies op maat, bij jou aan huis, uniek te noemen. Je hoeft niet op een drukke zaterdagmiddag naar een winkel waar het krioelt van andere mensen die ook op zoek zijn naar wat nieuws voor de ramen. We komen bij je langs op een moment dat het je schikt en dat je in alle rust een keuze kunt maken voor dit belangrijke onderdeel van het interieur voor je woonkamer, slaapkamer, werkkamer of keuken. 

Maak snel een afspraak

Wil jij ook gaan voor de mooiste raamdecoratie in Oosterhout of omgeving? Maak dan nu een afspraak via telefoonnummer 06 – 45 61 09 30 of gebruik het contactformulier op de website. We plannen dan zo snel mogelijk een afspraak met je in om bij je langs te komen met onze bus vol inspiratie voor je ramen. Gun jezelf iets moois voor je ramen, ga voor echt vakmanschap.