Gordijnen en jaloezieën
Kwaliteit en service
Exclusieve kwaliteit
Met gedegen advies
Een begrip in Oosterhout
Jarenlange ervaring
Professioneel en betrouwbaar
Geheel naar wens
Vorige slide
Volgende slide

Een eigentijds interieur met fraaie jaloezieën

Afgestemd op jouw wensen

Jaloezieën vind je bij Gordijnatelier Jansen in alle soorten en maten. Vroeger noemden we deze raamdecoratie luxaflex, maar dat is feitelijk niet juist, want dit is een merknaam, die enkele decennia erg populair was. Vandaag de dag is er veel meer keuze en kun je mooie jaloezieën kopen die perfect bij je interieur passen.

De voordelen van jaloezieën

Jaloezieën hebben veel voordelen. Ze zijn perfect als je gesteld bent op je privacy, want in gesloten toestand heb je absoluut geen inkijk van buitenaf. Daarom worden jaloezieën vaak gebruikt voor praktijkruimtes van bijvoorbeeld schoonheidsspecialisten, therapeuten en artsen. Je kunt ongestoord klanten of patiënten ontvangen zonder dat je je zorgen hoeft te maken of er wellicht iemand zicht heeft op wat er in de praktijk gebeurt. Maar jaloezieën kopen heeft meer voordelen.

Ideale klimaatbeheersing met jaloezieën

Jaloezieën hebben meer voordelen dan dat het fraaie en decoratieve raambekleding is. Je kunt er ook prima de temperatuur in de kamer mee beïnvloeden. In de zomer kun je de ergste warmte buiten houden door de jaloezieën gesloten te houden. In de winter houd je juist de warmte in huis vast zodat je stookkosten lager zijn. Het voordeel is natuurlijk dat je de stand kunt aanpassen als je toch wat lichtinval wilt en niet het gevoel wilt hebben dat je opgesloten en van de wereld afgesloten bent.

Koop mooie jaloezieën bij Gordijnatelier Jansen

Zoek je mooie en stijlvolle jaloezieën? Bekijk dan het assortiment van Gordijnatelier Jansen. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen eenvoudig op maat worden gemaakt voor ieder raam. Maak een afspraak via telefoonnummer 06 45 61 09 30 en we komen bij je langs om je onze mooie jaloezieën te laten zien. We hebben voorbeelden bij ons in onze bus zodat je meteen in een indruk krijgt van wat er straks voor je raam hangt. Bestelde jaloezieën worden door ons gemonteerd, daar hoef je zelf niet voor te zorgen.